Långa titlar till osynliga tavlor #1.

(ELEFANTPARET)
När vi paraderar och firar. När vi ylar en lovsång. När vi klär oss i våra bästa dräkter. När vi visar våra troféer. När vi dansar. När vi slåss. Då är vi morgondagens svenskar.

(GALEN GRODA MED KNIV)
Även om djuren vore gratis, så skulle man inte kunna göra det man helst vill, direkt. Istället får man ta djuren stegvis till vad de ska bli. Vad är priset för att få se nåt nytt? Se nåt växa? Är det inte därför vi är här? Är det jag gör så fel att jag måste överge vänner och ljuset och luften? Varför kallar du mig och det jag gör för udda? Varför mäter du allt mot allmänheten?
Man kan faktiskt både simma, flyga och vandra. Men du ser inte den första vågen. Du ser bara djupet och suget mellan topparna. Mörkret och risken. Du måste leka med det redan färdiga. Du har en skyldighet att kapitalisera på de möjligheter som mina tester dagligen synliggör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *